Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no - Vendela Hårpleieprodukter – Få gratis prøver
Få gratis prøver på Vendelas NYE hårpleie!
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis
Få sunt og glansfylt hår med Vendela Hårpleieprodukter! – Få sunt og glansfullt hår med Vendelas NYE hårpleieserie! *38 kr i porto og ekspedisjon

>> Klikk her for å hente tilbud!
© 2015 - 2019, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis!
Er håret ditt tørt og slitt, og trenger du nye hårpleieprodukter for å gjenvinne hårets glans og styrke? Vendelas Hårpleieprodukter gir en komplett behandling av ditt hår – helt fra hodebunn til hårstrå. Serien består av Shampo, Balsam og Serum, som sammen vil gjøre underverker for ditt hår.

Ønsker du mer glans og styrke i håret ditt? Vendelas hårpleieprodukter gir en komplett behandling av håret ditt – fra hodebunn til hårtupp. Serien består av Cleansing Shampoo, Nourishing Balsam og Restoring Serum. Disse jobber 24 timer i døgnet for å gjøre underverker for håret ditt!

Nå kan du prøve Vendela Hårpleieprodukter gratis! For kun kr. 38,- i porto og ekspedisjon vil du motta en gratis prøvepakke med de eksklusive produktene – nok til bruk i 30 dager.

Få gratis prøver på Vendelas Hårpleieprodukter! For kun kr 38,- i frakt og ekspedisjon mottar du en gratis prøvepakke med de eksklusive produktene – nok til bruk i 30 dager.

Denne kampanjen er avsluttet.
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis!